Karin Aaby - ManuVision behandler: www.krop-sind.dk

Indhold

ManuVision - en alternativ og komplementær behandlingsform

ManuVision - en alternativ og komplementær behandlingsform
Foto: Freja Snedker Christensen

ManuVision er en helhedsbehandling af kroppen, hvori der indgår kropsbehandling og dybdemassage.

Her bruger man en kombination af forskellige behandlingsformer som zoneterapi, akupressur, tryk, dyb massage, pulsering, stræk, åndedrætsterapi samt ledfrigørelse. Dette giver en helhedsbehandling, der giver sammenhæng mellem krop og sind.

ManuVision er en alternativ og komplementær behandlingsform til det eksisterende sundhedssystem.

ManuVision er også et træningssystem til både genoptræning og vedligeholdelse - en uddannelse i både behandling og træning til private personer og virksomheder.

ManuVision er funderet på sund fornuft - praktisk og håndgribeligt. Hvis ikke man kan efterprøve og konkret håndtere de idéer og metoder, vi står med, har de ingen værdi. Man arbejder med kroppen som udgangspunkt, fordi kroppen har den egenskab, at den aldrig lyver. Den giver altid et præcist øjebliksbillede af, hvor man er henne.

Det at tage udgangspunkt i kroppen og udvide sin fornemmelse af den, giver én basis for at se på og kunne forstå mange forskellige relationer og organisationer: Sig selv, sin familie, en virksomhed, en forening, et land osv. Basalt set er det de samme mekanismer og love, der gælder for dem alle, og forstår man én, forstår man dem alle. - Men det starter alt sammen hos én selv.

ManuVision ønsker at give mennesker mulighed for at opdage en anderledes fornemmelse af sig selv. Dét, at opleve, at de har andre muligheder, end dem de mener at stå overfor, eller sidder fast i, hvad enten de kommer med et hold i ryggen, et låst led, en smerte i psyken eller noget helt fjerde.

Kroppen afspejler det liv, som du lever, og kroppen lyver ikke.

Hele kroppen inddrages i behandlingen, da en spænding, smerte eller ubalance et sted, påvirker resten af kroppen.

Behandlingen har en positiv effekt på psykiske og fysiske tilstande, såsom stress, indre uro, depression, angst, ondt i ryggen, ondt i nakken, maveproblemer, spændinger, træthed, stivhed og ømhed. Det er en behandlingsform, der hjælper dig til en sundere hverdag med mere energi - både fysisk og mentalt.

ManuVision træning er et effektivt redskab til selvbehandling og vedligeholdelse af kroppen. Den er udviklet til alle, både kvinder og mænd, unge og ældre, nybegyndere og professionelle idrætsudøvere. Den er skadesforebyggende og et stærkt supplement i hverdagen samt i et eventuelt behandlingsforløb.

ManuVision - en alternativ og komplementær behandlingsform

Læs mere om ManuVision træning og ManuVision Huset på www.manuvision.dk.


© 2019 CFR & KAAS. Alle rettigheder forbeholdes. XHTML-værktøj: WebWriter. Opdateret d. 5.2.2019