Karin Aaby - ManuVision behandler: www.krop-sind.dk

Indhold

Koppemassage (Cuppingmassage)

Koppemassage - Cuppingmassage
Foto: Freja Snedker Christensen

Koppemassage (sugekopmassage) og bindevævsmassage er en måde at stimulere huden og bindevævet med vakum og derigennem påvirke indre funktioner.

Bindevævet fungerer som depot for affaldsstoffer, væske- og fedtophobninger. Når disse ikke udrenses naturligt, opleves det som fedtophobninger, ødemer, hovedpine, dårlig fordøjelse, muskel- og ledsmerter, myoser, gigt osv.

Ved hjælp af vakuum, det vil sige undertryk, øges blodgennemstrømningen og iltningen i kroppen, som udrenses. Dette sker ved, at der påføres rensecreme eller lignende for at gøre det muligt at massere kroppens bindevæv i dybden og derefter bevæge sugekoppen af gummi henover huden, så der løsnes op for spændinger.

Behandlingen giver stort velvære, bedre søvn og fornyet energi samtidig med, at den stimulerer kroppens selvhelbredende evne, det vil sige, at immunsystemet bliver mere effektivt til at modstå sygdomme. Behandlingen er desuden med til at vedligeholde kroppens sundhed og muskulatur. Huden spiller en vigtig rolle i vores immunforsvar.

Koppemassagen udføres på næsten hele kroppen (sugekop af gummi) og i ansigtet (se billede).

Koppemassage - Cuppingmassage

Massagen kan hjælpe mod spændinger som f.eks. hovedpine, lændesmerter, iskias, nakkesmerter, knæsmerter, fordøjelsesproblemer, ledsmerter, gigtsmerter, myoser, rynker, appelsinhud, hoftesmerter, skuldersmerter og mange andre lidelser.

Koppemassage kan med fordel kombineres med anden form for massage.

Læs mere om koppemassage på www.cuppingmassage.com.


© 2019 CFR & KAAS. Alle rettigheder forbeholdes. XHTML-værktøj: WebWriter. Opdateret d. 5.2.2019